Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова изглежда все по-настоятелно бута тенис звездата ни към олтара. Рускинята прикова вниманието на феновете си в социалните мрежи със снимки на сватбени рокли на знаменитости, което прави само дни след слуховете, че е сгодена за Григор.

БЛИЦ припомня, че в началото на годината рускинята публикува колекция от скъпи бижута на Британското кралско семейство, а месеци по-късно се похвали със скъп пръстен, за който се предполага, че е подарък от Григор, но не е ясно дали е годежен или не.

Сега историята се повтаря и няма да е изненада, ако двамата се оженят по-късно това лято, особено, след като Лолита вече се запозна с родителите на Гришо и посети България.

Григор сияе от щастие, докосна се до голямата си мечта в Монте Карло СНИМКА

Османова вече има една сватба зад гърба си през недалечната 2017 година за сина на олигарха Алберт Авдолян - Гаспар. Сватбата се провежда в "Долби тиътър" на булевард "Холивуд" в Лос Анджелис - залата, в която се връчват филмовите "Оскар"-и. Предполага се, че за сватбата са похарчени между 10 и 25 милиона долара. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet