Италианският гранд Интер - съперникът на Лудогорец в 1/16-финалите на Лига Европа, е сред най-популярните не само в Италия, но и в целия свят. Със синьо-черната фланелка са играли някои от най-добрите футболисти в света, а покрай тях се множат и феновете на тима. Въпреки не толкова честите успехи в последно време, Интер си остава сред най-обичаните, като привлича и солидно дамски присъствие.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Списъкът е дълъг, но ще ви покажем най-известните:

1. Белен Родригес
Аржентинският модел и бивша съпруга на Марко Бориело от години влудява феновете в Италия, а тези на Интер са особено горди с нея. Те все още споделят снимката й с фланелка с номер 4 с автограф лично от легендата Хавиер Санети.

2. Алиса Милано
Американската актриса от години е върл фен на "синьо-черните", като е чест гост на мачовете на тима през последните 10 години. Тя посещава лятно турне на миланския гранд през 2009 година в САЩ и любовта между нея и клуба пламва.

3. Кети Пери
Певицата също отдавна заяви пристрастията си към Интер, с появата си в синьо-черно на музикалния фестивал Сан Ремо през 2009 година, а и след това се появи на няколко мача на тима в Милано.

4. Ейприл Самърс
Британският модел нашумя с пристрастията си към Интер покрай престоя на легендата Роберто Манчини начело на тима и не спираше да показва любовта си към италианеца.


5. Инес Трокия
Италианският модел не пропуска удобен момент, за да гледа мач на любимия си отбор. Преди няколко години тя засне секси фотосесия с фланелка на Интер, с което стана световноизвестна.

Сред спряганите за фенки на Интер са красивите Моника Белучи и Адриана Лима, но те са по-скоро любимки на футболистите в определени периоди. Иначе останалите много известни фенове на Интер са най-успешният италиански моден дизайнер Джорджо Армани, тенорът Андреа Бочели, тенисистките Франческа Скиавоне и Флавия Пенета и мотоциклетистът Валентино Роси.