Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Само месец ни дели до началото на олимпийските игри в Париж, а много труд в залата дели едно момиче от големия успех. Тя често ни кара да се гордеем. Грацията е абсолютната европейска шампионка и получи приза за Спортист №1 за месец май - Стилияна Николова. Едно от златните момичета на художествената ни гимнастика се развълнува страшно много в национален ефир, след като при гостуването й днес в bTV се срещна и запозна с Орлин Горанов. 

Любимият ѝ изпълнител влезе в студиото с два букета и под звуците на хита "Дихание".

"Тя е нашето съкровище. Винаги ще бъдем с теб. Успех в Париж! Сядам до един голям човек, голям боец. Шампион, роден победител! На стълбичката цяла България е с нея и текат сълзи на щастие и гордост", не скри вълнението си Горанов.

Стили обясни, че само веднъж досега го е виждала на живо, но от разстояние. Винаги е искала да се запознае с него и ето, че днес това се случи.

"Тренировките вървят съвсем нормално. Готвим се като за всяко друго голямо състезание. Не се усеща някакво излишно напрежение преди олимпиадата. Ключът се крие в многото положен труд и опитът, който имам. По-скоро целта е да съм удовлетворена от свършената работа. Често не съм. Много рядко се случвало да сме доволни от всичко, но стремим се към това. В отбора има една много хубава енергия, помагаме си", откровена е Николова преди най-важното състезание за годината.

С нея в студиото бе и треньорката й Валентина Иванова. "Всеки ден сме в залата. Бяхме две седмици на лагер във Варна. След европейското първенство имахме кратка, но активна почивка. Сега сме отново в зала "Раковски", подготвяме се за две състезания преди Олимпиадата - в Египет и Румъния", допълни Иванова.