ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световният шампион с Аржентина Лаутаро Мартинес официално обяви своя годеж с приятелката си Агустина Гандолфо. Голмайсторът на Интер и аржентинската манекенка са заедно от 2018-а,,  а през февруари 2021 им се роди дъщеря – Нина. Въпреки това те чак сега решиха да официализират връзката. Наскоро пък стана ясно, че очакват второ дете.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Лаутаро пусна специално видео в Инстаграм,  което накара всички да ахнат. На него се вижда как световният шампион се е подготвил за предложението към своята половинка.

Близо триминутното видео показва кадри не само на двойката, но и множеството букети от рози, сред които и един във формата на голямо сърце. Забелязва се и гледка към нощния Милано и “Джузепе Меаца”.

Всичко това е съпроводено от красивото изпълнение на цигулар на песента Perfect на Ed Sheeran. Разбира се, кулминацията е самото предложение на Лаутаро, който получава заветното “Да” от Агустина. “Твоето ДА ще остане за цял живот в сърцето ми. Завинаги в твоите ръце. Обичам те!!”, написа той като коментар към публикацията.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК