Кжищоф Пионтек само за няколко месеца се превърна в истинска голова сензация в Серия „А“. През лятото Дженоа го купи от Краковия, но след 19 попадения в 21 мача за „грифовите“ 23-годишният поляк премина в Милан срещу 35 милиона евро.

Пионтек отказа да носи легендарния №9 при „росонерите“, използван от легендите Марко ван Бастен, Андрий Шевченко и Филипо Индзаги. Той обяви, че първо трябва да заслужи деветката. Това му спечели още повече симпатиите на феновете, но тифозите на Милан останаха по-впечатлени от гаджето на новия нападател.

27-годишната Паулина Процик е дипломиран юрист и иска да направи кариера в правото. Красавицата се радва на сериозна популярност в „Инстаграм“, където има 32,5 хиляди последователи, които в последните дни сериозно се увеличиха.

На профила си в социалната мрежа тя често споделя снимки с най-новите дрехи от гардероба си или от екзотични места и плажове. В последната си публикация тя поздрави своя любим Кжищоф за трансфера в „Милан“.

„Гордея се с теб! Не знам какво друго да добавя. Горда съм, защото работи здраво за този трансфер и ще продължиш да се трудиш всеки ден, за да ставаш по-добър. Сега мечтата ти се сбъдна. Обичам те!“, написа Паулина Процик към снимка на Пионтек с фланелката на Милан.