ЦСКА направи страхотен удар на “трансферния пазар”. След двудневни преговори с ръководството на Локомотив (София) “червените” са успели да вземат под наем... косачката на столичните “железничари”. Точно така – не става въпрос за футболист, а за машина, с която да подстрижат тревата на стадион “Българска армия”.
 
Това е поредният сигнал за огромните финансови проблеми в Борисовата градина. “Така е. Нямаме пари и за косачка. Добре че в Локо (София) проявиха разбиране и ни преотстъпиха тяхната за няколко дни. Тревата е станала толкова голяма, че не само топката няма да се вижда, но и по-ниските играчи ще се изгубят в нея”, коментират къде с чувство за хумор, къде насериозно от ЦСКА пред БЛИЦ.
 
Междувременно се разбра, управителят на ресторанта на стадион “Българска армия” е извадил от личния си джоб пари. Той дал сумата за нафта, благодарение на която младите футболисти на ЦСКА набор 98 ще се придвижат от Албена до София. Възпитаниците треньора Галин Иванов играят днес финал срещу Манчестър Сити на международния турнир, провеждат се край морето.