Нападателят на Рома Един Джеко, който ще бъде една от основните за заплахи за ЦСКА в мачовете между двата отбора от Лига Европа, накара съпругата си Амра да подскача от радост с подарък за рождения й ден.

Красавицата навърши 36 години на 1 октомври, а любимият й мъж пристигна у дома с голяма кутия, опакована с панделка. От нея изскочи френският булдог Токио.

Семейство Джеко си имат още две кучета – Рио и Смоуки. „Още едно бебе в къщата“, написа щастливата Амра, която наскоро роди. Малката Далия ще навърши един месец на 12 септември.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Иначе домът на Един и Амра е пълен с деца. Заедно имат три. Освен на Далия те се радват още на 3-годишния Дани и Уна (4 г.). С тях живее и 17-годишната София, която е от първия брак на модела. Тийнейджърката е дъщеря на известен сръбски бизнесмен.

„Искам и пето“, похвали се брюнетката в интервю за списание „Азра“ в родната Босна и Херцеговина. Тя и Джеко са заедно от 2011 г., а от 2014-а са и семейство.

Заради семейството Амра загърби кариерата си на модел и актриса. Още на 16 г. тя печели френския конкурс „Метрополитън Топмодел“ и получава договор с елитна агенция. Има участия в клипове на Енрике Иглесиас, както и малки роли в киното, сред които и в един епизод на популярния телевизионен сериал „От местопрестъплението: Ню Йорк“.