Американският тенисист Томи Пол, който в момента е 14-ти в света, индиректно изрази мнението си относно допинг скандала, свързан с Яник Синер. Случаят с италианския тенисист стана обществено достояние, след като се разбра, че през март Синер е дал две положителни проби за стероида костебол, използван за ускорено натрупване на мускулна маса. Въпреки това, Спортният арбитражен съд го освободи от санкции, след като прие обяснението, че веществото е попаднало в тялото му случайно – чрез физиотерапевта му, който използвал спрей с костебол и след това го масажирал без ръкавици.

Мнозина тенисисти не са съгласни с решението, тъй като други спортисти са били наказвани при сходни обстоятелства. Томи Пол се включи в дискусията по особено оригинален начин, като публикува снимка в социалните мрежи, на която неговият физиотерапевт Себастиан Колзарини го масажира с ръкавици. Под снимката Пол е написал "Той се завърна", което мнозина възприеха като намек към ситуацията със Синер и допинг скандала.

Този жест на Пол се възприема като още едно потвърждение на напрежението и разделението сред тенисистите по въпроса, свързан със случая на Синер.