Бившият вътрешен министър Богомил Бонев написа любопитен коментар във "Фейсбук" по повод случващото се с Григор Димитров. Тенис звездата ни продължава да пропада в световната ранглиста, записвайки загуба след загуба, докато в същото време действа и по бизнес плановете си. Както БЛИЦ вече разкри, Григор лобира пред Бойко Борисов за своя мениджър Георги Стоименов, тъй като импресариото, заедно с Димитров искат да издигнат голяма бизнес сграда на мястото на паркинга на скандалните кортове "Малееви" на клана "Берберян", намиращи се близо до Борисовата градина. 

Богомил Бонев, който е отявлен фен на тениса, предупреждава хасковлията за намеренията му и най-вече за това, че се предоверява на скандалната фамилия. По думите на бившия МВР шеф, Григор е налазен от клана "Берберян", които се опитват да откраднат парите и доброто му име. 

"Много ми се ще Гришо, гледайки в момента мача Федерер - Надал, да си даде сметка, че неговото място е там. А не при една крадлива фамилия, която го е налазила и се опитва да му открадне и парите, и доброто име. Особено, ако тръгне да прави небостъргач", написа Богомил Бонев, който беше много успешен министър на вътрешните работи.

Припомняме, че срещу Берберян бяха заведени дела за данъчно престъпление, като на първа и втора инстанция тя беше осъдена заедно с мъжа си. На трета инстанция беше оправдана, благодарение на намесата на Иван Григоров - председател на Върховния касационен съд и приближен на Иван Костов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)