Бойко Борисов разказа как е протекла срещата му с Григор Димитров. Както БЛИЦ вече разкри, тенис звездата се срещна с премиера на България. Хасковлията обаче не е бил при Борисов само, за да похвали положителните промени в държавата, но и за да лобира за своя мениджър Георги Стоименов. БЛИЦ разкри по-рано, че импресариото, заедно с Гришо, иска да издигне голяма бизнес сграда на мястото на паркинга на скандалните кортове "Малееви" на клана Берберян, намиращи се близо до Борисовата градина. 

В ефира на "Дарик радио" Бойко Борисов разкри, че е препоръчал на Димитров да играе за България.

"Минах да го видя, защото имах и аз такава контузия в рамото. Изключително тежка контузия", обясни Борисов. 

Григор Димитров иска да прави пачки в България, а ще играе ли за Родината? 

"Казах му да идва на турнирите и да играе за България, защото това е инвестиция в обичта на българите. Народът го обича. За половин час мина да ме види. Сподели ми как се променя България и как си ходи до Хасково и се връща без напрежение", завърши премиерът.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Водещият Томислав Русев го попита и защо не посещава мачове от българското първенство. "Не е редно да ходя по мачове. Всички знаят, че съм от Левски, макар че най-много съм помогнал на други клубове, като ЦСКА например. Запалянковците, като видят, че отборът не играе, първият, който ще напсуват, е премиерът", добави Бойко Борисов.

Сензация в БЛИЦ! Григор Димитров вдигна невероятен скандал на жълтите павета в София (СНИМКИ)