Първата ракета на България Григор Димитров не успя да скрие радостта си, че се класира за четвъртфиналите на Australian Open след впечатляваща победа с 6:4, 6:4, 6:0 над австриеца Доминик Тийм.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

"Успях! Това беше един от мачовете през, които трябва да минеш. Днес просто беше един от моите дни и нещата се получаваха. Не мога да скрия радостта си от начина, по който запазих концентрацията си и продължих да спазвам игровия си план за мача. Играх срещу един невероятен съперник. Щастлив съм, че ще играя на четвъртфиналите", заяви Димитров след мача.

 „Важно е да запишеш добри резултати в началото на годината. Мисля, че този турнир е чудесно възможност да установиш на какво физическо и психологическо ниво се намираш. Важно е да вдигаш темпото с всеки следващ мач, който играеш. Не мисля, че правя нещо необикновено. Просто продължавам да се трудя и мисля само за следващия мач“, допълни българският тенисист.

Борех се за всяка топка и следвах тактическия си план. Доминик е невероятен тенисисто. Може е да е имал някакъв проблем, за който не знам, но в същото време бих искал да отдам заслуженото на себе си. Проведох много добра подготовка преди турнира. Исках да поработя върху скоростта си и тренирах много усърдно извън корта“, разкри Гришо.

РЕЗУЛТАТИ И СХЕМА НА АUSTRALIAN OPEN 2020 - МЪЖЕ!
РЕЗУЛТАТИ И СХЕМА НА АUSTRALIAN OPEN 2020 - ЖЕНИ!