Влюбените Григор Димитров и Лолита Османова отново бяха изловени заедно и снимани от папараци. Богатата рускиня очевидно държи гаджето си изкъсо. Това личи и от появилите се кадри, на които се вижда как е плътно до него, придружавайки го към корта в Мелбърн.

Григор и Лолита бяха снимани непосредствено преди мача на българина с Пабло Кареньо Буста, който нашето момче спечели след отказ на испанеца поради стомашно неразположение (при резултат 6:0, 1:0). 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Красивата Лолита е неотлъчно до Димитров от пристигането му на австралийска земя. Преди старта на Australian Open влюбените посетиха и зоопарка в Мелбърн. 

Първата публична целувка на влюбените Гришо и Лолита ВИДЕО

Богатата рускиня до момента не е пропуснала мач на гаджето си. Османова се очаква да седне в ложата на Григор заедно с Алгис Христов и Данте Ботини и след часове, когато Димитров се изправя срещу Доминик Тийм в 1/8-финал.

Гришо обясни вчера, че е по-специално да играе на Свети Валентин. "Вече съм купил подаръци и съм наистина щастлив от този факт. Винаги искам да изненадам човека до себе си за празника. Въпреки това не мисля, че трябва задължително да е Свети Валентин, за да направиш нещо специално за любимия човек. Не можеш да живееш без любов, това е. Вълнувам се да изляза на корта през този ден и разбира се, се надявам да се поздравя с крайната победа. Просто празникът добавя нещо повече, нещо необикновено, зарежда те с положителни емоции. Ще играем пред празни трибуни, така че всяко едно допълнително нещо е в плюс", каза първата ни ракета.

Maчът между Гришо и Тийм е трети от програмата на „Род Лейвър Арина“ за неделя и ще започне най-рано в 6:00 часа българско време (отново ще може да го проследите с БЛИЦ!). Преди това на корта ще се проведат два двубоя от програмата при жените. Първо Гарбине Мугуруса (Испания) ще играе срещу японката Наоми Осака, а след това Арина Сабаленка от Беларус ще се изправи срещу Серина Уилямс (САЩ).