Григор Димитров е приготвил страхотна изненада за феновете си в Мелбърн, след като се представя невероятно на Australian Open стигна до 1/4-финалите на първия за годината турнир от Големия шлем. Заради повишения брой заразени с коронавирус, властите в Австралия забраниха публика на турнира. Преди това обаче Гришо се радваше на подкрепа от български фенове, които развяваха знамето на родината и го окуражаваха с "Българи, юнаци!". Димитров пък е решил да се отблагодари на феновете по подобаващ начин. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Здравейте, отбор G! Нашата безрезервна подкрепа (както на корта, така и извън него) не е останала незабелязана и в знак на признателност G (б.р. Григор Димитров) ни е оставил сак с топки на АО 2021, подписани лично от него. Обещавам да дам на всеки член на отбор G на следващия му мач (може да се наложи да ги сведем до една на домакинство, в зависимост от броя), така че нека продължим с позитивната енергия. Надявам се да се видим в "Мелбърн Парк" след няколко дни. И ние пеем само за победа!", публикува като съобщение във Facebook Христина Стоева, която е част от фенклуба на българските фенове на Григор Димитров в Австралия. 

Утре сутрин около 06:00 часа българско време Гришо излиза срещу руската сензация на турнира Аслан Карацев в 1/4-финална битка, а при успех ще срещне победителя от сблъсъка между световния №1 Новак Джокович и седмия в ранглистата на ATP Александър Зверев.