Григор Димитров е много доволен от победата над Даниел Евънс в АTP Cup, която постигна след обрат - 2:6, 6:4, 6:1. Гришо успя да изравни резултата в спора между България и Великобритания, след като Димитър Кузманов падна в първата среща по-рано днес

Решителният мач на двойки ще започне до минути.

"Това е първият мач от сезона, беше труден двубой. Даниел винаги е труден опонент, винаги сме играли напрегнати мачове“, каза Димитров веднага след побеата.

"Благодаря още веднъж на всички българи. Уникални сте всички!“, каза на родния език бившият №3.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Щастлив съм, че сме тук. Утре ще играем още един мач (б.р. - срещу Молдова). Доволни сме. Тук имам две роли. След първия сет (б.р. – на мача на Димитър Кузманов) трябваше да се оттегля, да се приспособя. Трябваше да балансирам ролите, не се оплаквам. Има още доста неща, върху които трябва да работим, така че ще се фокусираме. Хубаво е да си капитан, когато имаш такива момчета като тях!", обърна се Григор към съотборниците си.

Той ще трябва да реши дали да играе на двойки в решаващата среща, или ще остави Александър Лазаров и Адриан Андреев да се изправят срещу Джейми Мъри и Джо Салисбъри.

„Имам 5-10 минути да реша какво искам да направя. Британците са много добри и имат страхотна двойка. Сега вече става въпрос за играта, за публиката, ще направим най-доброто за тях“, каза Димитров.

Mинути по-късно стана ясно решението на Гришо. Подробности - ТУК!

Следете с БЛИЦ: Битката България - Великобритания на ATP Cup !!!