Winbet - победата е емоция! (18+)

СПОРЪТ С ВЕЛИКОБРИТАНИЯ:

България победи Великобритания с 2:1 успеха в първата среща на ATP Cup. Нашите стартираха със загуба участието си на новия тенис турнир за национални отбори. Димитър Кузманов игра страхотно, но отстъпи с 1-2 сета (2:6, 6:3, 2:6) срещу Камерън Нори в мач, който продължи два часа, а началото му беше забавено с още толкова заради битките между другите два тима в групата Белгия и Молдова (3:0). ПОВЕЧЕ ЗА МАЧА - ТУК.

Капитанът на Григор Димитров постигна първа победа за България, след като се наложи с 2-1 (2:6, 6:4, 6:1) над Даниел Еванс. В първия сет Гришо не успя да намери играта си, но постепенно влезе в ритъм и въпреки някои колебания, успя да вземе точка за нашите в класирането. ПОВЕЧЕ ЗА МАЧА - ТУК.

В решителната среща на двойки Григор Димитров и Александър Лазаров победиха Джейми Мъри и Джо Солсбъри и България ликува срещу Великобритания! ПОВЕЧЕ ЗА МАЧА - ТУК.



СПОРЪТ С МОЛДОВА: 

В първата среща Димитър Кузманов победи Александър Козбинов с 6:1, 7:5. ПОВЕЧЕ ЗА МАЧА - ТУК.

Във втората среща капитанът на България Григор Димитров спечели срещу първата ракета на Молдова Раду Албот след 6:2, 6:3, с което подпечата победата над Молдова. ПОВЕЧЕ ЗА МАЧА - ТУК.



В третата среща на двойки Гришо и Александър Лазаров загубиха от Албот и Козбинов. ПОВЕЧЕ ЗА МАЧА - ТУК. 


СПОРЪТ С БЕЛГИЯ:

Последният двубой на България от групата e срещу Белгия и е решителен за крайното класиране. При победа (независимо дали с 2:1 успеха или 3:0) нашите ще завършват на първото място. Откриващият мач (започна малко преди 9 часа) е между Димитър Кузманов и Стив Дарси. Мико спечели с 6:0, 6:3. ПОВЕЧЕ ЗА МАЧА - ТУК. 

Втората среща противопостави първите ракети на страните Григор Димитров и Давид Гофен. Гришо взе първия сет, но допусна обрат и загуби. ПОВЕЧЕ ЗА МАЧА - ТУК.

В срещата на двойки Григор Димитров и Александър Лазаров отстъпиха на Сандер Жил и Йоран Влиген и Белгия спечели спора, като България завърши на третото място в групата. ПОДРОБНОСТИ ЗА МАЧА - ТУК.



ВИЖ КЛАСИРАНЕТО В ГРУПАТА - ТУК !!!

Пълната програма ТУК!!!