ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Григор Димитров записа нова загуба от Новак Джокович и отпадна от третия кръг на турнира Мастърса 1000 в Рим с награден фонд 8,64 милиона евро. Българинът даде всичко от себе си, успя да вземе сет на световния №1, но беше елиминиран след 3:6, 6:4, 1:6.

Става все по-интересно: Секси румънката отново до Гришо СНИМКИ

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

В четвъртия кръг защитаващият титлата си Джокович ще играе с победителя от двойката между британеца Камерън Нори и унгареца Мартон Фучович.

Първата ни ракета срещна Ноле за 12-и път в кариерата си. Гришо остава само с една една победа над сърбина - преди цели 10 години в Мадрид. 

Това бе втората им среща от началото на годината. Припомяне, че в третия кръг на Aустелиън Оупън Джокович надви Димитров със 7:6(7), 6:3, 6:4.

В първата си среща в тазгодишното издание на Мастърса в Рим Григор елиминира Стан Вавринка след успех с 6:4, 7:6(3). Джокович, който на 22 май ще навърши 36 години, не показа много убедителна игра срещу аржентинеца Томас Мартин Ечевери - 7:6(5), 6:2 след малко под два часа игра. Ноле все още се възстановява от контузия в дясната си ръка, но продължава да ниже победа след победа.

НОВАК ДЖОКОВИЧ - ГРИГОР ДИМИТРОВ 2:1 (6:3, 4:6, 6:1)

ПЪРВИ СЕТ
Гришо осъществи ранен пробив на нула, след като Джокович стартира мача с двойна грешка при първото си подаване. Ноле започна силно втория гейм и поведе с 40:0, след което успя да върне пробива - 1:1.

В третия гейм Димитров успя да върне със сечен бекхенд, а след докосване във филето, поведе с 40:0 и получи три шанса за пробив, но не успя да се възползва. Така преди първата почивка Джокович поведе с 2:1. 

След 18 минути игра сърбинът успя отново да пробие Григор - 3:1. Световният №1 успя бързо да спечели петия гейм. В шестия българинът съумя да спечели първото си подаване, след като реализира сечен бекхенд на мрежата при 40:15. Джокович дръпна с 5:2, след като не срещна трудност в своя сервис гейм и се доближи до победата в първия сет. Григор започна осмия гейм с ас, след което обаче направи двойна грешка, последвана от нов ас за българина. Джокович успя обаче да изравни - 40:40, но хасковлията успя да вземе осмия гейм, продължил цели 10 минути - 5:3.

Ноле успя да вземе първия сет, след като осъществи ас, след като бе повел с 40:15 - 6:3.

ВТОРИ СЕТ 
Димитров започна силно, поведе с 40:15, след което осъществи своя четвърти ас, с който затвори първия си сервис гейм. През втория гейм Гришо успя да изравни при 40:40, но не можа да осъществи пробив. Димитров не успя да спечели своя втори сервис гейм и така отстъпваше с 1:2 преди първата почивка. 

Джокович успя да спечели с лекота четвъртия гейм и поведе с 3:1 след час и 10 минути игра на централния корт в Рим. Преди втората почивка Ноле дръпна с 4:2.

Първата ни ракета успя да се спаси в седмия гейм, след като резултатът бе 40:40 и намали пасива си в геймовете при 3:4. Григор осъществи пробив на нула, след като прати с форхенд по правата топката и така изравни геймовете - 4:4. След 10 поредни точки и нов гейм на нула, първата ни ракета обърна събитията и поведе с 5:4. Димитров успя да осъществи пробив в десетия гейм, след като поведе с 40:30 и затвори сета с първия си сетбол.

ТРЕТИ СЕТ
Ноле успя да направи пробив още в първия гейм на третия сет, а в петия гейм реализира нов брейк, за да поведе с 4:1 гейма. С третия си пробив Джокович стигна до крайния успех - 6:1.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!