Българската тенис звезда Григор Димитров започна участието си на демонстративния турнир Ultimate Tennis Showdown с поражение от чилиеца Кристиан Гарин с 12:7, 6:16, 5:15, 9:13. Осем звезди участват в шоутурнира, а по-късно тази вечер Григор ще играе и с Диего Шварцман.

В една от паузите Гришо сложи слушалки и проведе кратко интервю със Серина Уилямс, която гледаше от коментаторските кабини на комплекса в страхотната академия на Патрик Муратоглу във Френската ривиера.

Българинът и американката си говориха за музика и песента "Living on the Edge" на Aerosmith, която Серина Уилямс безуспешно караше Димитров да запее, за това какви удари да използва българинът и други неща.

„Прекрасно, както виждаш. Както можеш да видиш, експериментирах прекалено много през тази четвъртина. Връщам се към основите оттук нататък. Клей корт тенис", отвърна Гришо на въпрос на американската как се чувства.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Не сега, може би по-късно, мисля, че ще изплаша хората. Тя пее много по-добре от мен, мога да гарантирам това", отказа българинът да запее и направи комплимент на американката за певческите ѝ умения.

Дъщерята на американската легенда Олимпия също гледаше от трибуните зрелището, а Гришо обясни, че идва на корта за двубоя направо от тренировка и се забавлява, изпровайки различни удари, каквато е и целта на надпреварата.

„Мисля си за G-Force или „Българинът“, ще видим. The Genious, May G-Force be with you“, каза Серина Уилямс по въпроса за липсата на прякор на Гришо за турнира.

Коментирайки избора на Димитров на момент за използване на картите, двамата се пошегуваха, че Григор обича да живее на ръба, което бързо отведе разговора към музиката и песента „Living on the Edge“. Серина обаче не успя да подмами бившия №3 да я изпълни: