ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Норвецежът Каспер Рууд ще е съперникът на Новак Джокович утре в битката за титлата на финалния ATP турнир в Торино след успех с 6:2, 6:4 над Андрей Рубльов (Русия) във втория полуфинал.

Сърбинът преследва шеста титла от надпреварата, колкото има и Роджър Федерер, а срещу него ще бъде единственият човек, когото Рафаел Надал успя да победи в груповата фаза тази година в Торино - Каспер Рууд.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Първият сет започна равностойно, но интригата се загуби след 2:2. Тогава Рууд записа пробив, затвърди го с гейм на нула, а после повтори за крайното 6:2.

Втората част не предложи нищо по-различно и норвежецът пак проби и пак записа гейм на нула за 2:0. Резултатът стана 4:0 след нов пробив, за да може Рубльов да вземе първия си гейм за 4:1. Рууд поведе с 5:1, но руснакът временно се спаси от загуба с втори гейм на сметката си. Вместо да си осигури победата, Рууд допусна пробив и резултатът стана 5:3 в негова полза, след което Рубльов взе трети пореден гейм и направи резултата 5:4. При свой сервис Рууд не допусна нова грешка и репи всичко с гейм на нула за 6:4.

Каспер Рууд и Новак Джокович са играли три пъти досега, като победата винаги досега е за сърбина.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК