Димитър Кузманов отново взе отношение по появилата се преди дни в социалните медии фалшива новина, свързана с разходите по участието на България на ATP Cup и това, че всички те са били поети от Григор Димитров. 

"Ако не се опетни нещо толкова хубаво и чисто, няма да сме българи. Излезе от човек, който няма смелостта да се покаже. Измества се фокусът. Прославихме България и завършихме на девето място в света, a се говори за тази фалшива новина", коментира Кузманов при гостуването в bTV.

"Няма грам истина в нещата, които бяха изнесени. Самият факт, че пише, че федерацията е отказала покана за участие, е смешна. Разходите по пътуването са поети изцяло от федерацията ни по тенис. Разходите ни по самия престой в Австралия ги поемат организаторите - хотел, транспорт... Какво ни е платил Григор ли? Плати ни 7-8 вечери и 15-20 бири, това е", разказа втората ракета на България. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Все още се опитвам да асимилирам това, което се случи. Емоциите бяха много големи. Постепенно всеки един ден осъзнавам успеха, това, което преживяхме в Австралия и начина, по който накарахме хората да се чувстват. Беше сбъдната мечта. Изживях мечтата си всеки един ден през тези две седмици, докато бях в Австралия. Беше нещо, на което успях да се насладя напълно, изключително щастлив съм. Емоциите, които изживяхме, радостта и любовта на хората са нещата, които дават смисъл", продължи Мико. 

"Имахме изключителен малшанс. Не мога да повярвам, че точно така се развиха нещата, тъй като завършихме трети в нашата група, в която бяха отборите на Белгия, Великобритания и Молдова. Ние сме с по-добри показатели дори от отбора на Аржентина, който излезе първи от тяхната група. Това нещо, което ни препъна, беше не толкова мачът с Белгия, а загубената среща на двойки от Молдова", завърши 26-годишният пловдивчанин. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emotion like no other!  @atpcup #bulgaria #fight #win #passion #love #atpcup

A post shared by Miko (@kuzmanov.dimitar) on