Мениджър на Григор Димитров - Георги Стоименов коментира изказване на бащата на Новак Джокович - Сърджан, че най-добрият български тенисист е донесъл заразата от коронавирус на демонстративната верига от турнири Adria Tour.

Лекар с разкритие за Гришо! Каза къде се е заразил с COVID-19

Редица сръбски медии пък обявиха, че Димитров е отказал два пъти да се подложи на тестове за COVID-19, след което даде положителен тест в Монако, а след него се оказа, че  Новак Джокович, съпругата му Йелена и кондиционният му треньор Марко Паники, треньорът на Димитров - Кристиан Гро, както и тенисистите Виктор Троицки и Борна Чорич също са заразени.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Във връзка с казаното от Сърджан Джокович пред хърватската телевизия, искам да ви уведомя за следното: Григор кацна директно в Белград след тримесечна пълна изолация. Нито в Белград, нито по-късно в Задар (Хърватия), му е предлагано или е изисквано от него да си прави тест за коронавирус.

Организаторите на събитието са тези, които имат отговорност за безопасното провеждане на събитието (турнира) и да създадат правила, които да се следват.

Каква наглост! Обвиниха Григор Димитров в много голям грях

Григор стриктно е спазвал всички правила, наложени от организаторите на турнира и съществуващите закони и наредби при преминаването на границата между България, Сърбия и Хърватия", коментира Стоименов пред "Тенис кафе".