Австралийският тенисист Ник Кириос, определен за лошото момче на тениса, критикува Новак Джокович заради организацията на турнира „Adria Tour“, който завърши с осем положителни проби за коронавирус. Сред заразените са четири от звездите на мъжкия тенис: Джокович, Григор Димитров, Борна Чорич и Виктор Троицки.

Кириос използва профила си в „Туитър“, за да определи като изключително глупаво и безотговорно организирането на парти в един от нощните клубове на Белград. Кадри от купона се появиха в интернет и станаха обект на критики от страна на фенове, тенисисти, специалисти и лекари.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Моля се за всички, които са заразени с COVID-19. Не ми говорете за всичките неща, които съм правил и са били класифицирани като безотговорни и глупави, тъй като това е черешката на тортата“, написа австралиецът в „Туитър“ и публикува кадри от купона в Белград.

Наскоро Ник Кириос критикува американците, че настояват за провеждането на US Open в края на август и началото на септември, въпреки че пандемията от коронавирус не е отменена. Той заяви, че си е приготвил специален медицински костюм, с който да пътува до САЩ.