Българската тенис звезда Григор Димитров се превърна от жертва в обвиняем след бума на коронавирус на турнира по тенис в Задар (Хърватия).

Джокович се разкая и обеща помощ на...

Нападките са от страна на бащата на организатора на надпреварата и най-добър тенисист в света в момента Новак Джокович - Сърджан, който посочи Гришо за основен виновник, макар целият свят вече да скочи на Джокович за това, че организира турнир и съпътстващи прояви, на който не бяха спазени елементарни мерки за противодействие на заразата като дистанция между играчите, отишли да се забавляват в местна дискотека по покана на Джокович в Белград.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Защо това се случи? Защото Димитров вероятно дойде заразен отнякъде. Не беше тестван тук, взеха му проба на друго място. Това не е хубаво. Но... Какво да се прави. Нанесe голяма вреда на Хърватия, на нашето семейство и на Сърбия", заяви Сърджан, потърсен за коментар от хърватската телевизия RTL.

Съсипаха Джокович заради Григор Димитров и COVID-19

Припомняме, че Григор Димитров и хора от неговия щаб първи дадоха положителни тестове за наличие на заразата, след което хърватският тенисист Борна Чорич, сръбският Виктор Троицки, както и голямата звезда Джокович и жена му също се оказа, че са заразени.

Смазаха го от критики, сега му се смеят, а вече има нов прякор СНИМКА

Версията, че Григор е донесъл вируса в Сърбия се разпространява в последните няколко дни в западната ни съседка, докато цял свят сипе обвинения срещу сърбите за това, че са подценили опасността и не са направили нужното, за да предпазят играчите.