Социалните мрежи не спират да бълват с коментари относно неизпълненото желание на Новак Джокович да чуе в залата любимата си българска песен. Екшънът се разигра  след демонстративния мач с Григор Димитров във вторник. Мнозина нападат диджея, други го защитават.

Ето мнението на една от най-красивите популярни българки Ева Кикерезова. Синоптичката от БНТ и бивша журналистка публикува мнението си във Фейсбук.

 „Голям талант имаме всичко да профанизираме... Дойде един от най-големите в света, който в момента е супер звезда и веднага се почна - чалгар, антиваксър, простак и пр. А човекът просто поиска да направи шоу. Ганя обаче, не му разреши. Ганя съди всеки, който не е на неговото мнение, който не изповядва неговите ценности и който има други вкусове. А защо не приемете, че има различни гледни точки и другите хора също са прави за себе си? И другите хора имат право да харесват нещо, което е различно от нашето. И другите имат право да обичат нещо, което ние не и светът няма да свърши с това.

Но не, слабият, малкият човек ще се мъчи да изпъкне на гърба на силния и има ли власт над нещо, от което той да зависи, веднага ще се опита да му стъпи на врата, за да се почувства по-висок. Това е...“.