ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

"Щастливият губещ" от квалификациите Майкъл Мо (САЩ) поднесе сензация на Аустрелиън Оупън 2023. №107 в световната ранглиста успя да елиминира №12 в схемата и олимпийски шампион от Токио Александър Зверев с 6:7(1), 6:4, 6:3, 6:2. 

Германецът, който се опитва да възвърне оптималната си форма след операция на глезена, спечели първия сет с тайбрек, но до края Мо доминираше и за първи път ще играе в трети кръг на турнир от Големия шлем. 
 
Следващият съперник на 25-годишния американец ще бъде сънародникът му Джей Джей Уулф. Дебютантът в основната схема в Мелбърн Уулф се справи с №23 в схемата Диего Шварцман (Аржентина) с 6:1, 6:4, 6:4.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Участващият с "уайлд кард" представител на домакините Алексей Попирин също поднесе сензация. 23-годишният австралиец пласира 19 аса и посече поставения под №8 в схемата Тейлър Фриц (САЩ) - 6:7(4), 7:6(2), 6:4, 6:7(6), 6:2.

С 4-часовото шоу Попирин зарадва местната публика, а следващ съперник ще му бъде Бен Шелтън. Американецът спечели срещу квалификанта Николас Джари (Чили) със 7:6(3), 7:6(3), 7:5.  

Футболни фенове в България бързо отчетоха, че Попирин е като двойник на футболиста Здравко Димитров, който преди часове направи трансфер в Турция.  

Нова бомба на Аустрелиън Оупън!

Резултати и програма на Australian open - мъже
Резултати и програма на Australian open - жени