Българската тенисистка Цветана Пиронкова коментира победата си с 6:4, 6:1 над Дона Векич, която я класира за осминафиналите на US Open. Официалният сайт на WTA определи пловдивчанката като феноменална, а редица световни медии са изненадани от постигнатото от родната тенисистка, която бе извън големия тенис в продължение на три години.

„Страхотно и невероятно! Разбира се, малко е неочаквано силното ми представяне, но съм изключително щастлива. За мен всичко изглежда същото, тъй като правя това вече 15 години. През тригодишната пауза някак си израснах. Толкова дълго се занимавам с тенис, не можеш просто да го забравиш, няма как да се случи”, коментира Пиронкова след успеха си над Векич.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

„Специалният ранкинг, който ми позволи да играя на US Open, дава допълнителна мотивация, защото не започваш от нулата. В един момент реших, че не искам да изпускам тази възможност. Ще започна да тренирам и ще дам всичко от себе си, което мога. Знаех, че този път ще бъде различно. Преди всичко се забавлявам, защото тенисът е игра. Интересна, вълнуваща и страхотна игра, с която може да се забавлявате”, продължи българската тенисистка.

„Аз съм добра приятелка с Катерина Бондаренко, която е майка на две деца и също се върна в тура, след като роди за втори път. Тя споделя своя опит с мен. Полезно е да има и други майки с теб в тура”, завърши Цветана Пиронкова.