ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Димитър Кузманов загуби от казахстанеца Александър Бублик с 4:6, 5:7 (4:7) в четвърта среща от битката между двете страни от Световната група I на Купа Дейвис.

С това двубоят завършва с победа за съперника, който постигна нужните три победи в пет мача. По-рано днес нашите записаха успех на двойки дело на Донски и Лазаров, но вчера Кузманов и Милев паднаха на сингъл. 

Така петият двубой от програмата между Янаки Милев и Тимофей Скатов няма да се играе.

Първият сет започна лошо за Кузманов, след като допусна да бъде пробит още в първия гейм. След това започна битка точка за точка, а българинът върна брейка в подаването си, за да изравни за 4:4. След това Бублик веднага направи нов пробив, а след това при собствен сервис спечели частта. 

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Вторият сет също започна с ранен брейк в полза на казахстанеца, който след това го затвърди и поведе с 2:0. След това обаче Кузманов върна пробива и изравни резултата. Последва нов брейк в полза на Бублик, който успя да вземе гейм, в който Мико водеше с 40:0. Впоследствие световният №29 взе подаването си отново поведе в резултата – 4:2. Кузманов успя да вземе подаването си за 4:3, а в следващия маратонски гейм успя да пробие Бублик при четвъртия си брейкбол (4:4). Стигна се до тайбрек, в който съперникът се наложи със 7:4.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!