Антоанета Костадинова, коментира представянето си в Токио, където първо спечели сребърен медал, а днес завърши на четвърта позиция в двете дисциплини, в които участва.

 „Много ми се искаше да вляза на финал, постигнах го и това бе целта. Казах, че това не е моят финал, не и с тези правила. Това е финал на късмета. Трябва да имаш късмет и шанс. Щастлива съм, че стигнах до четвъртото място. С тази първа слаба серия от 0 точки не знам как успях да се събера и да дам всичко от себе си. От целия финал само две петички не бяха добри“, коментира Костадинова.

„Да, наистина нямам медал от световно, но може пък да се случи. Нека първо да спрем с тези надежди. Това е нещото, което не съм искала да има към мен. Ако съм подготвена и имам ден, нещата се получават. Излишното напрежение не помагат на състезателите. Концентрацията и спокойствието са нещото, което трябва да успеем да имаме и да съхраним. Проблемът на първата серия беше, че на пробната не успях да си намеря позицията. После успях да коригирам веднага и си тръгнаха нещата. Така ми било писано. Щастлива съм, че стигнах дотук“, завърши българката.