Наставникът на Царско село Никола Спасов поздрави играчите си за триумфа над Берое с 2:1 в първата среща от седмия кръг на efbet Лига. Така за последните три кръга столичани записаха два успеха и едно реми, след като преди това имаха три загуби и едно равенство.

“В началото на сезона бяхме много неуверени. Това продължи във всеки един двубой след това - особено през първите полувремена. Но след това минахме през добрата игра срещу Левски и победата над Ботев в Пловдив. И днес не започнахме уверено, като допуснахме много грешки. При 0:0 Берое имаше шансове и ние извадихме късмет тогава. Не съм толкова доволен от самата игра, но пък съм щастлив, защото момчетата се раздадоха. Те се опитваха почти на 100% да спазват указанията", каза Спасов.

"Беше важно да не даваме на съперника да контролира топката, защото те това умеят най-добре. Явно и нашият състав е добре подготвен, защото издържахме на тичането на противника, като ги пресирахме до последния сигнал. Мога само да се гордея с тези футболисти. И аз не съм предполагал, че чак до такава степен те ще изпълнят указанията ми. За толкова кратко време заедно успяхме да станем по-уверени. За мен Берое е сред най-силните тимове наред с Лудогорец, Левски и ЦСКА", добави треньорът на Царско село.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020