Треньорът на Царско село Никола Спасов даде интервю след края на мача между неговия тим и Черно море, завършил при резултат  1:1. Специалистът заяви, че е доволен от точката, макар отборът да е имал шанса да прибери и пълния актив от точки.

„Доволен съм от точката. Все пак играхме срещу един от най-добрите отбор в България. Не го приемам като поражение или като загубени две точки, въпреки че водехме. Можехме да везем и три. Черно море също имаха своите шансове, получи се открит мач. Излязохме по предпазливи, а на полувремето рискувах с четирима нападатели и вкарахме“, започна Спасов. 

„Второто полувреме като поведохме, ако бяхме задържали резултата в наша полза по-дълго време, на Черно море щеше да им по-трудно. Те вкараха от статично положение. Имахме и чисти положения в края", продължи треньорът на Царско село.

„По-спокойно се играе с четирима защитници, но трябваше да рискуваме. Зависи от ситуацията и моментното състояние на футболистите каква схема ще използвам. Играем основно с млади момчета, останалите са чужденци. Имам добри чувства към Илиян Илиев“, каза още Спасов.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020