Мегазвездата на световния футбол Лионел Меси за пореден път усети любовта на феновете, и то в специален мач. Снощи аржентинецът и Интер (Маями) изиграха контрола с Нюелс Олд Бойс във Флорида, завършвайки 1:1. Меси се изправи срещу първия си клуб, а работа имаше и за бодигарда му. 

Здравенякът Ясин Чеуко се наложи да се намесва при смяната на Лео в 60-ата минута, когато фен спринтира към любимеца си, за да се докосне до него. Опитът на запалянкото да достигне до Меси обаче беше неуспешен, тъй като Чеуко и други охранители го заловиха. 

Бодигардът е плътно до световната звезда вече няколко месеца. 34-годишният пазител от мюсюлмански произход бди над Лео Меси не само извън терените, но и по време на мачовете. Снощи Чеуко беше до нападателя на терена и по време на загрявката преди започването на контролата.

"Много специален мач за закриване на предсезоната подготовка", написа Меси в социалните мрежи, публикувайки снимки от проверката във Флорида. 

Лео не успя да се разпише във вратата на първия си клуб.

Меси е юноша на Нюелс Олд Бойс, които е базиран в Росарио (Аржентина). Меси игра за тима от 1994 до 2000 г., когато замина за Барселона.