Президентът на Барселона Жоан Лапорта събра очите на минувачите в центъра на Лас Вегас. 60-годишният юрист явно празнуваше победата на каталунците с 1:0 над Реал (Мадрид) в контролна среща, играна в Града на греха.

Лапорта беше заснет във вихрен танц с дама. Двамата не само демонстрираха чупки в кръста, но се и целунаха под музикалния съпровод на улични музиканти.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Видеото с боса на „блаугранас“ се превърна в истински хит в социалните мрежи, след като първо се появи в „Тик Ток“. Авторът даде разрешението си клипът да бъде разпространени от спортната телевизия ESPN и вече милиони футболни фенове стават свидетели на танца на Жоан Лапорта.

Президентът на Барса има значителни поводи да бъде щастлив. Каталунците осъществиха качествени трансфери през лятото, привличайки Рафиня от Лийдс, Роберт Левандовски от Байерн, Фарнк КесиеКесие от Милан и Андреас Кристенсен от Челси. Освен това отборът показва добри игри под ръководството на Шави и се очаква отново да бъде основен претендент за титлите в Примера дивисион и Шампионската лига.

 

@jsolanomr2 Joan Laporta Presidente de FC Barcelona alegre en las vegas ante el juego contra madrid!! ️#fcbarcelona #bailando #futbol #elclassico #realmadrid #españa #lasvegas #allegiantstadium #fifa ♬ original sound - jsolanomr2