Николай Михайлов разкри дали бъдещето му е свързано с Левски и след лятото, когато изтича неговият договор. Вратарят на „сините“ гостува в Подкаста „Код Спорт“, където за първи път коментира темата дали ще стане спортен директор на „Герена“.

„Не се виждам като треньор. Който ме познава, знае, че съм доста организиран човек. Следя всичко до най-малкия детайл. Влудява ме някой да имитира някакъв вид работа. Знам, че мога да помогна много. Бях направил целия план, за да бъда готов като приключа“, започна Михайлов в отговор на въпроса дали би станал спортен директор.

 WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

В откровен разговор вратарят на Левски не спести нищо от личния си живот и професионалната си кариера. Михайлов за първи път говори за оставката на неговия баща като президент на Българския футболен съюз, разказа за отношенията си с Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров, върна се към най-паметните моменти в своята кариера в чужбина и сподели повече за любовта си с Николета Лозанова.

От разговора ще научите и какви са били първите му думи към Стивън Джерард и Рафа Бенитес след трансфера му в Ливърпул, както и дали е можело да играе в грандовете Манчестър Сити и Милан.