ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Шампионите на Australian Open за 2023 г. Новак Джокович (Сърбия) и Арина Сабаленка (Беларус) участваха като тандем в шоу мач на двойки преди началото на тазгодишното издание на Откритото първенство на Австралия.

Двамата играха срещу гърците Стефанос Циципас и Мария Сакари. В момент, когато Сакари сервираше, а Сабаленка трябваше да посреща, Джокера беше в близост до мрежата. Тогава световната №2 при жените възкликна: „Леле, Каква прекрасна гледка имам“.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Репликата ѝ се отнасяше за задните части на Джокович. Думите на Арина Сабаленка бяха чути от всички зрители, тъй като участниците в мача бяха с микрофони.

Ноле първоначално беше изненадан от думите на беларуската тенисистка, но след това разклати задника си. Действията му предизвикаха смях не само сред тенисистите на корта, но и сред зрителите на трибуните.

Новак Джокович започна защитата на титлата си от Australian Open и атака на 25-ата си титла от Големия шлем в неделя от 10:30 часа българско време срещу Дино Прижмич (Хърватия). По-късно същия ден Арина Сабаленка играе срещу Ела Зайдел (Германия).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!