Плейофният реванш от Първа лига между Верея и Пирин ще се играе, след като бунтът при домакините беше потушен... временно. БЛИЦ СПОРТ научи, че босът на клуба от "Трейс Арена" Галин Михайлов е провел среща с футболистите и треньорския щаб, на която е обещал в най-скоро време да започне да се разплаща.

Както вече разкрихме, във Верея чакат по цели пет заплати, което принуди основните играчи да заплашат с бойкот домакинството на Пирин. В продължение на месеци футболистите стискаха зъби и въпреки правото да разтрогнат договорите си, не прибягваха до тази крачка.

Във Верея очакват от клубното ръководство още в първите дни от новата седмица да им бъдат изчистени част от дължимите суми. Босът Галин Михайлов дал дума, че ще започне разплащането и така убедил основните футболисти да преустановят бойкота си и да излязат на терена срещу Пирин. Решителният мач е от 17:30 часа тази вечер на "Трейс Арена". Първата среща в Благоевград приключи 1:1, а крайният победител ще се изправи срещу Ботев (Пловдив), който елиминира Берое. Maчът за Верея поради наказание пропуска Педро Еуженио, който е наказан. Пирин пък ще бъде без Аймен Суда и Орлин Старокин, които също са със спрени права.

Групата на Верея за реванша с Пирин:

Вратари: Пламен Колев и Георги Аргилашки

Защитници: Здравко Илиев, Селим Бен Джемия, Самуел Инкоом, Иван Бандаловски, Костадин Слаев, Илия Мунин и Мирослав Енчев

Полузащтници и нападатели: Елиаш Да Силва, Венцислав Бенгюзов, Георги Ангелов, Осман Балде, Селим Керкар, Янислав Иванов, Васил Калоянов, Валери Домовчийски и Георги Андонов.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига