Новият старши треньор на Черно море Илиан Илиев потвърди, че иска да привлече някои от играчите на бившия му клуб Верея. Специалистът каза, че най-важното нещо е "моряците" да успеят да върнат феновете на стадиона. Няколко дни преди старта на подготовката за пролетния дял от шампионата, Илиев даде специално интервю за "Морски Гонг" по Дарик радио Варна. 

„Още чакаме да пристигне разтрогването и тогава ще говорим, че всичко е окей. Но иначе всичко е наред и няма проблем“, започна Илиан Илиев. 

„Петьо Костадинов и Боян Пейков влизат в щаба ми“, каза новият треньор на "моряците".

„На 8 януари стартираме подготовка. Искам да сме в Турция. Времето е добро, има и добри съперници. Работим по това. Но ще говорим, когато всичко е ясно. На 8-ми ще има доста хора. Там ще дадем цялата информация, даже ще е разпечатана. Контролите, обявени преди назначаването ми, остават“, заяви Илиев.

„Доволен съм, че Благой Макенджиев е тук. Имам интерес към играчи от Верея, като подпишем, ще обявим. Има много варианти. Предпочитаме да взимаме българи, ако няма достатъчно добри по позиции, ще прибегнем до чужденци. Така е, търсим централен защитни, халф, крило и нападател“, каза спецът.

„Нека да не прескачаме нещата. Първо трябва да направим селекция, после подготовка и ще мислим за целите каква ще са. Първо е нужда добра подготовка и новите да се адаптират. После ще говорим за класиране, победи, шестици и седмици. Черно море и сега има качествени играчи. Най-важното е да върнем феновете на стадиона, а това става с добра игра и съперниците ни да имат респект към нас. Аз ще искам от играчите ми да играят футбол”, добави за предаването „Морски гонг” по Дарик радио Илиан Илиев.

Сред набелязаните за привличане на "Тича" футболисти на Верея са Исмаил Иса, Меди Фенуш и Венцислав Бенгюзов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА