ЦСКА може да гостува на Верея на големия стадион в Стара Загора – "Берое", пише „Тема Спорт“. Двубоят от първия пролетен кръг е на 17 февруари (събота) от 15:00 часа. За срещата има висок интерес от феновете на “червените“.

Над 2000 привърженици на ЦСКА искат да изгледат на живо визитата на отбора под Аязмото, а съоръжението на Верея - "Трейс Арена", няма как да приеме повече от 1500 гостуващи фенове. Берое без проблем може да отстъпи стадиона си, тъй като в първия пролетен кръг гостува на Черно море.

В момента от Верея са пуснали в продажба 500 билета за привърженици на ЦСКА, като те са налични във фен магазина на "Армията", а от понеделник ще се разпространяват и в системата на "Тикетпро".

Организаторите обаче имат готовност по всяко време да пуснат допълнителни бройки входни талони. При положение че до вторник на обяд са регистрирани голям брой закупени билети, мачът може да бъде преместен на стадион "Берое".

Пропуските са по 10 лв., а в случай че над 2000 фенове на „червените“ посетят срещата, Верея ще регистрира рекордно високи приходи от мач в историята си.

"Няма никакъв проблем да преместим срещата на стадион "Берое”. Всичко зависи от интереса на феновете на ЦСКА. Предполагам, че ще има доста голям такъв предвид добрите резултати на отбора. Засега сме пуснали 500 билета, но ако получим заявка за повече, ще реагираме веднага. Това е най-лесното нещо", заяви президентът на Верея Галин Михайлов.

Ако гостуването на Верея бъде изместено на стадион "Берое", то ЦСКА за втори пореден сезон няма да играе на "Трейс Арена" „Червените“ са единственият тим в Първа лига, който не е излизал в официален мач на този стадион. Предишната им визита на Верея бе на 6 август 2016 г., като тя се проведе на "Берое". Старозагорци сензационно победиха ЦСКА, воден от Христо Янев, с 1:0.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА 
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018