Помощник-треньорът на Верея Тодор Станев коментира загубата с 0:3 от Етър. Специалистът даде своето мнение и за бъдещето на клуба, който се намира в криза.

"Очаквана загуба или по-точно победа на Етър. Те са добър отбор, прогресиращ отбор. Ние, видяхте, започнахме с 4-ма юноши в стартовия състав. Промените ги знаете. После влязоха още трима. Преди мача решихме да заложим на всички опитни футболисти, останали в нашия тим. Ние сме от понеделник тук с Иван Вутов. Нашата подготовка започва през идната седмица, която ще бъде дълга. От неделя започваме с опит да вдигнем физическата подготовка на играчите, които не са тренирали. Надяваме се отборът да натрупа опит до баражите, а там – каквото стане", каза Станев.

"Не бих казал, че младите са готови. Това им беше първи мач за тях. Аз останах с добри впечатления от десния ни външен Веселин Весков. Също така и Габриел Желязков. Трудно е, трудно е. Все пак им е за първи път. Ще растат с всеки мач. Дано се успокоят. Може пък да извадим футболисти", продължи той.

"Нашият герой тази вечер беше вратарят. Не е за добре, но така се получи. Той ни помага както на терена, така и извън него. Той е много важна фигура за нас."

"Дали Верея ще завърши сезона? Тази част на работата не ни интересува. Ако можем, ще опитаме да останем в елита с някакво чудо. Ако не, не е проблем да се играе в А група. Днес за младите този мач беше една малка тактическа тренировка", каза още помощник-треньорът на Верея.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019