Ръководството и служителите на ПФК Верея изказват своите искрени благодарности за съвместната работа с треньорския щаб в лицето на старши треньора Александър Томаш и неговите асистенти Константин Мирчев и Тодор Кючуков. Тримата се разделиха по взаимно съгласие с клуба и продължават в Берое.

"Искаме да изкажем нашите най-искрени благодарности към Александър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков, които бяха част от проекта "Верея" и за прекрасната работа, която свършиха през изминалия сезон. Заедно с Вас клубът положи основите си в най-високото ниво на родния футбол и спечели уважението на неутралните фенове на играта. Бяхме заедно и постигнахме значими резултати - полуфинал за Купата на България и финален бараж за Лига Европа. Благодарим ви от сърце, господа! 

Пожелаваме ви много успехи в новото предизвикателство, което приемате и сме сигурни, че в сърцата Ви завинаги ще остане историческия първи сезон на Верея в Първа професионална лига. Успех!", написаха от клуба на официалния си сайт.