Верея изигра последната си контрола от подготвителния си лагер в Марибор, Словения. Старозагорският тим изигра добър мач, но загуби с 0:2 от Славен Белупо (Хърватска), информират заралии на официалния си сайт.

Късметът не беше на страната на футболистите на Верея през първото полувреме Антон Огнянов и французинът Родриг удариха на два пъти гредата на противниковата врата. Хърватите откриха резултата в 40-ата минута, след като удар на играч на Славен рикушира в Родриг и влетя в мрежата на българския тим.

След почивката Верея пропусна да изравни в 60-ата минута, когато Здравко Илиев от чиста позиция не успя да се разпише. Три минути по-късно хърватите отбелязаха втория гол след центриране от корнер.

Верея се завръща в Стара Загора в четвъртък, като отборът ще продължи с подготовката си за началото на новия сезон в Първа лига. Тренировките ще се провеждат на базата на клубния стадион "Трейс Арена". До домакинството си срещу Септември от първия кръг Верея няма да играе друга контрола. Двубоят е на 22 юли (неделя) от 18,30 часа в Стара Загора.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига