Вратарят на Верея Кристиян Кацарев проплака от ситуацията в старозагорския тим. Той сподели, че в тимът агонизира и отправи апел към БФС.

"Благодаря на треньорите и целия щаб, искам да благодаря на всички, на доктора, на масажиста, макар че ние дори нямаме масажист, а на домакина, който влиза в тази роля. Всеки ден идва на стадиона, без да очакват нищо в замяна – благотворителна дейност. Бих отправил едно предложение към БФС, преди началото на сезона да има някакви гаранции преди сезона, да няма такива вече неща. Това не е футбол, това е агония", каза вратарят.

"90 минути на една врата, някаква гаранция от милион-милион и половина, за да имат играчите някаква гаранция, че ще си получат парите, че ще го има отбора. Това не е отбор за Първа или Втора лига, това е отбор за по-долните дивизии. Всички играем само за честта си. Добре е за мен, че има положения пред вратата, за да се отлича. Трябва да спомена още едно име. Стойчо Драгов, това е един специалист, който умее да вдъхне спокойствие на вратаря. Трябва да благодаря и на Данчо Господинов, с когото работих през първия полусезон. Той също помогна за моето развитие. Извинявам се, че говоря така, но това е агония, това не е футбол, много съм афектиран. Всеки гледа по-бързо да свърши сезона и да си намери по-добро място", допълни Кацарев. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019