Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Звездата на националния ни отбор по волейбол Матей Казийски за пореден път обяви, че е наложителна промяна в българския волейбол. Това заяви той след срещата в Министерски съвет с Премиера на България Бойко Борисов, която продължи повече от един час. На нея присъстваха още селекционерът Радостин Стойчев и другият национал Цветан Соколов.

"Всички знаем колко години минаха и какво се случваше. Ние си мълчахме, за да може да има спокойствие около отбора и да вървим напред. Настъпи време за промяна, време, в което вече не може да се мълчи и търпи цялото отношение.  Какво ще се случи, ще разберете след няколко часа, когато ще има пресконференция.

Казах вече, че се нуждая от почивка като всеки човек. Дали ще бъдат няколко дни или по-дълго време, ще стане ясно допълнително. Искам да играя на Олимпиадата, защото съм си я заслужил. След срещата с господин Борисов видях отново много положителни знаци от страна да държавата. Имаме пълното съдействие и подкрепа не само на Премиера и Министъра на спорта.

Сигурен съм, че феновете и хората, занимаващи се с волейбол, също ни подкрепят. Дали ще бъде достатъчно, за да настъпи промяна, не мога да кажа. За премиерски препоръки не искам да говоря", обясни Казийски.
СВЕТОСЛАВ КОСТАДИНОВ/БЛИЦ