Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

"Толкова е хубаво, искам да празнувам още 50 години!", си пожела за 33-ия си рожден ден Стилиян Петров. Сърцатият полузащитник, който се бори с остра форма на левкемия, беше изненадан от съотборниците си в Астън Вила, които го просълзиха с подаръка си - малка тортичка, и поздрава, който му изпяха.

"Да, ставам на 33 днес. Хубаво е, получих толкова много пожелания, sms-и и бележки. Страхотно е. Това е добър ден за мен. Надявам се да продължа да получавам тези съобщения още 50 години", пожела си в заснетото видео Стенли.

Стан неочаквано се появи на първия тренировъчен ден на Астън Вила днес и показа силния си дух.

"Страхотно е, че получих толкова много подкрепа. Искам да благодаря на всички за подкрепата. Прекрасно е. Понякога е тежко, когато преминаваш през химиотерапия и хората ти пращат съобщения. Искам обаче да благодаря на всички, защото подкрепата е страхотна и ми помага изключително много. Изкарах трудни три месеца, но сега съм на върха на хълма", сподели сърцатият полузащитник.

"Няма как, пътят е такъв. От самото начало знаех как ще бъде. Сега се чувствам по-добре, за малко се прибирам вкъщи и ще се насладя на времето с приятелите и семейството си. Сега всичко е наред", увери още Стилиян Петров пред сайта на Астън Вила.





3_3.jpg