Странна гледка разбуни духовете на столичани в социалната мрежа – неизвестен към момента собственик на автомобил е решил да си подсигури паркомясто пред блока, в който живее.

Човекът си е асфалтирал подхода към блок 31 в "Хиподрума", снабдил се е и си е "внедрил" паркинг скоби, за да не може други да му спират на "собствеността", съобщава БНР. 

Десетки хора се питат какво ще се случи, ако всеки реши сам де се оправя и се загради – я с колчета, я с вериги, за да може да паркира колата си.

Васил Делчев предполага: "Там си живее човека, асфалтирал е, направил си е място, вие какво искате, друг наготово ли да спира на неговото място?".

Тодор Анков обаче го апострофира: "Наглостта няма граници!".

А Виктор Димитров задава въпроса: "А дали не е резонен въпросът, скобите са там да не се паркира, защото на хората им е писнало да им паркират в подхода за блока".

В крайна сметка става ясно, че Facebook групата "Безумията в София" е сигнализирала общинските власти за въпросния терен, като обещанието е да се изпрати инспекция на място, които да установи нарушенията, като едновременно с това бъдат отстранени паркинг скобите.

(Снимки: БНР)

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук