На 05 август 2021 г. (четвъртък) във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Драгоман“ , кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 часа до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Народен герой“ от ул. „Букет“ до ул. „Драгоман“,
ул. „Михайло Парашчук“, бл.40 от вх.“Д“ до вх. „З“ на ул. „Арх. Франк Лойд Райд“  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кръстовището на ул. „Боряна“ и ул. „Народен герой“.

На 05 август 2021 г. (четвъртък) във връзка със строително-монтажни работи в Промишлена зона Хладилника, ул. „Шаварски път“ ъгъла с ул. „Сребърна“, община Лозенец се налага спиране на водоподаването от 10:00 часа до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

кв. Промишлена зона - ул. „Шаварски път“ № 3, ул. „Никола Йонков Вапцаров“ № 57, и захранването на Зологическа градина от към ул. „Сребърна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. Промишлена зона Хладилника, бул. „Никола Йонков Вапцаров“ № 57.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.