Продуцентът и фотограф Виктор Димчев, който вчера разкри по какъв сценарий ще протекат днешните протести, сподели доста любопитни кадри от случващото се в центъра на София.

БЛИЦ припомня, че вчера мъжът, който от самото начало на протестите изчислява колко точно хора ходят на демонстрациите, сподели доста пикантен кадър от Орлов мост. От провокативната снимка се вижда гола русокоса жена, която без никакъв свят се снима посред бял ден на ключовото столично кръстовище както майка я е родила.

Сега Димчев отново сподели кадри на две девойки от протестите. Те са съвсем различни, но показват двете страни на демонстрациите.

"За някои битките за ред и право са на друго ниво", написа продуцентът под първата снимка, на която девойка по шортички си прави селфи.

"Младо момиче с тениска на политическа партия се саморазревава пред камера за снимка на фона на полицаи", сподели Димчев за втория кадър, който разпространи. БЛИЦ припомня, че по-рано днес стана ясно, че платени провокатори на Цветан Василев и Васил Божков са пратени на протестите, за да ги окървавят. Малко след това бе дадена команда за нападение: "Мъжете насам! Давайте бомбите!".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света