На 1 юни (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности на ул. „Кукуш“ 1, ж.к. „Захарна фабрика“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Билянини извори“, бл. 56, бл. 57, бл. 58 и фирма „А1 България“ ЕАД.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кукуш“ на кръстовището с ул. „Билянини извори“.

На 1 юни (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности по ул. „Днепър“, ж.к. „Надежда“ 4 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района между:

ул. „Христо Силянов“, ул. „Ген. Никола Жеков“ и ул. „Търговска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Търговска“ на кръстовището с ул. „Днепър“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Отдел Комуникации на „Софийска вода“

 


Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук