Безумието в София, което протестиращите разиграват от ранни зори, опъна нервите на шофьорите до краен предел. 

Десетина умнокрасиви демонстранти парализираха ключови кръстовища, сред които тези на булевардите "България" и "Иван Гешов", "Андрей Ляпчев" и "Александър Малинов" и кръстовището пред Софийския университет.


Будни и недоволни граждани се свързаха с БЛИЦ, за да изразят силното си неодобрение от действията на неколцината "недоволни", които с действията си причиниха истински транспортен хаос в столицата, принуждавайки хиляди хора, отиващи или връщащи се от работа, както и такива които отиват до болници, да седят безсмислено в задръствания в коли и автобуси, без да знаят дали ще могат да свършат ежедневните си ангажименти и да се приберат навреме у дома при своите близки. 

"Едва следобед е, а всичко е парализирано. Такова нещо не се е случвало и в час пик. Представете си какъв кошмар ще е, когато работният ден приключи и хората започнат да се прибират", възмущава се буден гражданин.

Задръстванията, които са дело на шепа протестъри, са причинили такива огромни тапи, че изнервени шофьори са започнали да газят зелените площи около улиците само и само да избягат от транспортния ад и да продължат да тичат по задачи. 

Това показват поредна порция снимки, пристигнали на редакционната поща на БЛИЦ. 

"Здравейте. Изпращам снимки от задръстването заради блокиране на кръстовището от протестиращи около обяд на бул. "Гешов" и бул. "България". Коли обърнаха да се връщат по тревните площи. Безобразие, как може такова беззаконие от шепа хора, да блокират стотици хора посред работен ден", пише авторът на снимките Цветан. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света