Шофьор от Монтана показа нагледно на софиянци как се паркира в Дивия Северозапад и си изпати жестоко. Фиатът му, накичен като коледна елха, се превърна в повод за бурна дискусия в мрежата. 

Кадър, запечатал возилото, се появи във Фейсбук групата "Забелязано в София". Колата е била паркирана пред някой от блоковете в кв. "Полигона". Най-вероятно шофьорът е разгневил някой от живущите в близките сгради с паркирането, защото е бил наказан подобаващо. Предните чистачки на возилото му са закичени с пластмасови бутилки от бира, а пред тях са наредени няколко камъка и част от тухли.Таванът на сивото "Пунто" пък е застлан с килим от клони и още бирени путилки. "Там постоянно спират така олигофренски и ако трябва да мине пожарна или голям камион това няма как да стане, трябва да се разбере че там не се паркира така. Миналата седмица камион на чистотата трябваше на заобиколи целия квартал за да вземе боклука от кофите, после да кара 150 метра на заден за да излезе от квартала", обяснява фейсбук потребител. 


"Точно където е тая снимка , няма значение каква е колата :) ако си спрял като див селянин задължително имаш подобна АРТ инсталация", пише друг.