И това видяхме - мръсно бельо върху предния капак на паркиран в столицата автомобил. На странната гледка е попаднал Владимир Спасов. Мъжът е заснел возилото в ж.к. "Младост" 3.

Вероятно шофьорът на автомобила е ядосал някого с паркирането си и поради тази причина са вдигнати чистачките, а мръсното бельо... то е бонус.

На снимката се вижда, че бельото е закачено върху една от чистачките, пише GlasNews.bg. 

"Това ли е начинът да се разправяш с шофьор, който е паркирал както на теб не ти харесва?! Ако на някой не му харесва нещо, си има държава, към която да подаде сигнал, вместо да вдига чистачки и да поставя мръсно бельо върху автомобил.

Никога няма да се подобри положението ни, ако допускаме подобни долни постъпки в обществото ни", написа Владимир Спасов.

На предното стъкло на колата е оставена и кутия от цигари. 

"Не зная къде е паркирал този юнак, но тези, които не само паркират пред входовете, но и си оставят колите с дни, и това им е малко", това написа Марио Лалчев в коментарите под поста на Владимир.

Александър Топалов пък добави, че не това е начинът за справяне с проблема относно неправилно паркираните автомобили.

"От подаването на сигнала до реакцията на компетентните органи има такъв период от време, в който подобни нарушители могат да си тръгнат преди да са получили каквато и да било санкция.

Не това е начинът за справяне на проблема, но пък не е и това начинът на спиране. Винаги се поставяйте на мястото и на отсрещната страна. Никога няма да се подобри положението ни, ако всеки си прави каквото си иска", написа още Топалов.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук