Синя светлина в небето над София! По-специално, над Младост... Пост във Facebook на столичанка, регистрирала "странното" явление, предизвика буря от коментари и направо събуди софиянци след дългата празнична седмица, пише Глас нюз бг.

Ето го и него:

"Снощи около 23:00 часа с приятеля ми излезязохме с кучетата на разходка на полянката пред блока. Когато погледнахме към небето, видяхме тази синя светлина.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

Тя започна да се движи първо беше над нас двамата точно, а след това се измести зад нашия блок, точно над балкона ни.

Около 30 минути след това избледня. Когато се зачетох в интернет, установих, че през 2020 г. отново в София хората са видели пак тази светлина. Младост 4 до бизнес парка." 

И... коментарите започнаха:

"Тази светлина се появи по време на пълния локдаун, когато ни затвориха за 1 месец. Тогава заведенията не работеха и дискотеките. Преди това я нямаше.

Та твърдението, че е от Милениум, нещо не се връзва. Аз съм в центъра и се вижда от прозореца ми. От тогава почти непрекъснато се появява. Не е извънземна инвазия. Ще се разбере какво е, когато му дойде времето, но не сега."

"Марсианци!"

"Батман е пуснал прожектора пак."

"Те Идват За Нас".

"Идват за нас… ама започват от Младост първо".

"Среща с третия вид хахаха".

"Търсят Алф."

"Вие сте избраните ! Скоро ще бъдете отвлечени от същества от друга планета, за да се запази човечеството живо! Путин ще използва атомно оръжие, за да унищожи света, и вие ще сте следващите Адам и Ева!"

"Извънземни са, техен кораб, помагат, защото ни натискат с много ниски вибрации, ще има масов контакт много скоро всичко е готово затова.

Някои хора се смеят, но си нямат идея какво предстои за човечеството и то е уникално, защото е дошло време да заживеем в новата реалност на любовта, истината, свободата и лекотата.

А това са нашите космически братя и сестри на любовта и светлината и скоро много ясно всички ще видят корабите им ниско, това ще е мига на освобождение и заживяване в новата реалност."

"НАТО презареждат тайно самолети напът за Украйна. Затова е облачно посред лято, да не се виждат лесно от хората. Забележете, че става само когато има облаци."

"Често идват в Младост 4, пием ракия с тях. Нали си гледал филма с Луи дьо Фюнес " Зелева Чорба" същата работа."

"На мен пък луната ми намигна завчера."

Разбира се, не всички вникнаха в хумора на зевзеците и побързаха да уточнят:

"Не е за вярване колко много неразкрити сценаристи и конспиратори крие нашата София!"

"Това е от светлините на Хотел Милениум".

"Тази сграда започва да ми харесва все по-малко. Какъв е смисълът от цялото това разхищение на енергия и светлинно замърсяване?" 

Но авторката на поста е най-разгневена от отношението на коментиращите:

"Аз съм потресена от хорската простащина. Чета и не мога повярвам в какъв свят живеем. Само подигравчии и простащина се бълва от вас, хора!

Замислете се тези светлини от центъра до какво разстояние се отразяват. Едва ли ще се вижда светлината от Милениума до НДК в младост 4, това са има-няма 10-12 км разстояние.

А и аз живеят от 28 години в Младост и не съм го забелязвала до сега това. Ако беше светлина или отражение от сграда, да съм го виждала за тези 28 години. И няма да изчезне от нищото! Нямам думи за простотията на повечето от вас!"

Така в крайна сметка синята светлина в небето отново раздели столичани...

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук